Uniek, exclusief en stijlvol! Bijzonder cadeau

Omdat het een uniek en exclusief product betreft, is het niet heel goedkoop om het te laten maken. Daarom is het mooi om een cadeau als deze bijvoorbeeld te geven met meerdere mensen. Of zoals ik het noem: een Co-cadeau. U zou kunnen denken aan een afscheidscadeau voor een medewerker of een geschenk voor een bruidspaar of foto’s rondom de geboorte van uw (klein)kind.

Ook leuk is een memoryspel van een reis, een bijzondere dag, een portret of historisch materiaal (familiestamboom bijvoorbeeld). Zo zijn er vele thema’s te bedenken en ik denk graag met u mee als u een idee hebt.

Voor de bekleding van het doosje is veel keuze in materialen en kleuren. Fluweelpapier is een veelgekozen materiaal. Het geeft het spel een extra luxe uitstraling.

familie-memory-09

familie-memory-05

familie-memory-07

Een reactie van een klant:

Het memory spel is een groot succes! Heel leuk bedacht met die familiefoto’s. Daar hebben we nog jaren plezier van. De foto’s zijn van goede kwaliteit en het is heel mooi verpakt in een leuk doosje. Ik ben er heel blij mee. Bedankt!” -Sandy

memoryspel-dierentuin-01

memoryspel-dierentuin-02

 

Reactie van een klant:

“Het memory spel is een blikvanger, als ons bezoek heeft het zeker 1 x gezien, een fijne trip down memorylane zeg maar!
De uitvoering is supermooi een luxe doosje niet zomaar van dat poppenspul, die dingen zijn zo belangrijk ook maar daar word bij die massaprodukten vaak veel te veel op gekort.
Ik raad het iedereen aan want het maak wel degelijk enorm verschil in het gevoel, de uitstraling en de levensduur.
Verder een super lieve dame die aandachtig luisterd naar wat je wel en niet wilt, je ziet dat het produkt met die aandacht en liefde is gemaakt”

memory-Ries-en-Whie-04

memory-Ries-en-Whie-02

Werkwijze

Het (foto)materiaal levert u zelf aan. Van de foto’s worden scans gemaakt (indien het gaat om niet digitale foto’s) en vervolgens wordt er per beeld gekeken hoe de beste uitsnede gemaakt kan worden. Het formaat van de kaartjes is tenslotte vierkant en de meeste foto’s zijn dit niet. Ook zullen foto’s opgepoetst worden en opgepept waar nodig. Vooral mooi voor foto’s die al oud en verkleurd zijn. Ook kan er voor extra beeldbewerking gekozen worden. Het hangt helemaal van uw wensen af.

Vervolgens wordt het spel op ambachtelijke wijze geproduceerd door een bedrijf dat gespecialiseerd is in o.a. kartonnage en handboekbinden.
Deze wijze van productie geeft het spel meer charme en maakt het geheel levendiger en unieker dan wanneer het bij een groot bedrijf door machines wordt gemaakt.
Het spel wordt bewaard in een doosje dat bekleed wordt met een materiaal naar keuze en naar wens met een persoonlijke titel geheel in kleur en stijl van het spel.

 

foto-dierenmemoryspel-04

foto-dierenmemoryspel-03-lo-res

foto-dierenmemoryspel-05