Een trouwboek laat je maar een keer in je leven maken. Althans, de meeste mensen. Een trouwboek is niet zo maar een boek maar een bundeling van speciale momenten die je eens in de zoveel tijd wil herbeleven. Een boek dat de emoties van je mooiste dag in je leven weer oproepen. Zo’n boek wil je dan ook door een professional laten maken. Ik ontwerp deze boeken met veel liefde en aandacht. De productie laat ik over aan een boekbinderij/kartonnage bedrijf met vele jaren ervaring en die net als ik kwaliteit, ambacht en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel hebben staan.

UNIEK AANBOD

Bij een trouwreportage + trouwboek ontvangt u gratis een ambachtelijk geproduceerd memoryspel van de huwelijksdag t.w.v 75 euro. Óf u ontvangt 2 miniboekjes gratis t.w.v. 75 euro. Leuk om weg te geven aan familie!

voorbeeld-trouwmemory-04

 

U kunt ook bij mij terrecht voor uw bruidsreportage die ik maak met een tweede fotograaf en dat resultaten oplevert dat met één fotograaf onmogelijk is. Bekijkt u mijn bruidsreportages op www.imagesbyme.biz

trouwboek-Ven-S-doos

trouwboek-VenS-doos-open-met-boek

trouwboek-VenS-doos-open

TESTIMONIAL VAN VINCENT EN SIMONE

“Wij hebben een fantastische huwelijksdag gehad en dankzij jou kunnen we die dag steeds weer opnieuw beleven! Je hebt ontzettend leuke, mooie en vooral spontane foto’s gemaakt. We zullen nog vaak het door jou gemaakte trouwalbum bekijken en het memoryspel spelen, dit is echt een uniek aandenken! Naast het resultaat willen wij jou ook bedanken voor de prettige samenwerking en je inzet, je hebt al onze verwachtingen waar gemaakt en overtroffen! Je bent een echte aanrader!”

trouwboek-VenS-open-03

trouwboek-VenS-open-01

trouwboek-VenS-open-04

trouwboek-VenS-open-05

trouwboek-VenS-open-02

trouwboek-VenS-open-06

GRATIS EN ALLEEN BIJ KWAAK ONTWERP: AMBACHTELIJK GEPRODUCEERD MEMORYSPEL T.W.V. 75 EURO BIJ UW BRUIDSREPORTAGE + TROUWBOEK!

voorbeeld-trouwmemory-05

voorbeeld-trouwmemory-04 voorbeeld-trouwmemory-03

voorbeeld-trouwmemory-01

 

TESTIMONIAL VAN BARRY EN CAROLINE
Trouwalbum als kunstobject

“Toen ik in 2009 ben getrouwd, heb ik geen moment getwijfeld om Jody van der Kwaak  in te schakelen. Zij wist op een zeer artistieke en persoonlijke manier ons trouwalbum tot een waar kunstwerk te maken. Het album is niet alleen een weergave van de dag maar door haar kunstzinnige kijk weet zij alle emoties op een zeer kleurrijke en originele manier weer te geven. Voor iedereen die gaat trouwen of al getrouwd is; schakel Jody in!!

Ze luistert naar je wensen, ook naar die van de veeleisende bruid 🙂

Alleen al van de omslag van het trouwalbum is een cadeautje.”

trouwboek voorbeeld 02

trouwboek voorbeeld 09

trouwboek voorbeeld 14

trouwboek voorbeeld 13

trouwboek voorbeeld 12

“Uit het trouwalbum dat Jody voor ons heeft gemaakt, blijkt dat zij oog heeft voor sfeer en detail.
Met haar speelse en soms gedurfde bewerkingen en composities, heeft zij het gevoel bij onze trouwdag foto’s nog meer versterkt.
Daarnaast heeft ze heel goed naar de stijl gekeken waarin ons huwelijk heeft plaatsgevonden.
Ze verdiept zich in de rol die de verschillende bruiloftgasten hebben gehad en welke momenten die dag het meeste indruk op ons hebben gemaakt.
Hierdoor is het album voor ons een onvergetelijke en bijzondere weergave van ‘DE DAG’ geworden.

Kortom; uw opdracht is in goede handen bij Jody vanwege haar betrokkenheid en haar creativiteit.
Zie kiest niet voor een veilige of geijkte werkwijze maar juist voor persoonlijke creaties.
Iets waar het in deze tijden van efficiency nog wel eens aan ontbreekt.” — Caroline en Barry